Terapiès - EspaiNeraida

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Què fem
vacio
FISIOTERÁPIA

La fisioteràpia és una disciplina de la salut que ofereix una alternativa terapèutica no farmacològica per diagnosticar, prevenir i tractar símptomes de múltiples dolències, tant agudes com a cròniques, per mitjà de l'exercici terapèutic, calor, fred, llum, aigua, tècniques manuals entre elles l'electricitat.

Guillem Josep

PSICOLOGIA

La psicologia​ ​ és, alhora, una professió, una disciplina acadèmica​ i una ciència que tracta l'estudi i l'anàlisi de la conducta i els processos mentals dels individus i de grups humans

Mireia Girbés

FLORS DE BACH

Les Flors de Bach són una sèrie d'essències naturals utilitzades per tractar diverses situacions emocionals, com a pors, solitud, desesperació, estrès, depressió i obsessions. Van ser descobertes per Edward Bach entre els anys 1926 i 1934. El Dr. Bach era un gran investigador, a més de metge i homeópata.

Marta Varcas
ACUPUNTURA

L’Acupuntura és una tècnica que tracta la inserció i manipulació d’agulles i utilitza altres eines com la Moxa, les Ventoses o el làser.
El seu objectiu és restaurar la salut i el benestar del pacient

Gemma Puig Torelló
REFLEXOLOGIA PODAL

Tècnica terapèutica manual que es realitzada amb pressions i massatge.
Durant una sessió s’aconsegueix produir una resposta en el corresponent  òrgan generant a mes de relaxació, disminució del dolor i millora  simptomàtica.
Indicat x prevenir dolences, millorar l’estat físic i emocional.

Montse Barba
DRENATGE LIMFÀTIC

El drenatge limfàtic manual és una tècnica de masoterapia que s'engloba en el camp de la fisioteràpia i l'estètica, un com a tècnica de massatge terapèutic, i l'altre de massatge estètic, tots dos van orientats a la "activació del funcionament del sistema limfàtic superficial per a millorar l'eliminació de líquid intersticial i de les molècules de gran grandària i facilitar la seva evacuació

Marta Varcas
ACOMPANYAMENT AL PART

Tota dona té l'oportunitat i el potencial per a viure un embaràs en plenitud, des de la serenitat, connexió i confiança sent protagonista del seu procés i prenent decisions des de la seva sentir i necessitats.

El part i naixement són la culminació d'un acte d'amor que va portar a la concepció d'una vida.

Blanca Lainez

OSTEOPATIA

L'osteopatia és una disciplina terapèutica que busca l'equilibri entre cos i ment, ajustant-se a les lleis naturals, que a través de la teràpia manual soluciona la major part de totes les disfuncions tant físiques com somàtiques del cos humà.
La majoria de dolors que sofrim al llarg de les nostres vides són fàcilment solucionables a través de l'osteopatia.
Estem formats en 4 disciplines d'osteopàtiques:
-Estructural
-Visceral
-Cranial
-Pediàtrica
El trobareu a Espai Neraida els dilluns, dimarts i dimecres tarda. És imprescindible reservar hora.

Eugeni Molina i Escudero
 
COACHING AMB PNL (Programació Neurolingüística)

El Coaching és un procés d'entrenament creatiu, personalitzat i confidencial per aconseguir un objectiu o un estat emocional desitjat, en el que t’acompanyaré en la presa de consciència tant dels recursos dels que ja disposes, com dels obstacles que trobes per aconseguir la teva fita, ajudant-te a generar noves opcions i adquirint, tots dos, el compromís de portar aquest procés de canvi a l'acció.
 
A més la PNL ofereix un conjunt de tècniques que utilitzo per poder aplicar-les en la teva vida quotidiana i permetre't aconseguir els teus objectius en diferents àmbits d'una manera ràpida i eficaç, canviant la percepció d'alguns aspectes de la teva vida i de comportaments, conductes o estats emocionals no desitjats millorant així la teva qualitat de vida.

Begoña Herraiz Escobar
Plaça del Poble, 2 Sant Vicenç de Montalt
ESPAI NERAIDA
Segueix-nos en:
936 785 948
info@espaineraida.com
Regreso al contenido | Regreso al menu principal